Економіка
Загід Краснов: «Україна може та має стати лідером у виробництві високотехнологічної продукції. Це ключ до процвітання країни після перемоги»

Загід Краснов: «Україна може та має стати лідером у виробництві високотехнологічної продукції. Це ключ до процвітання країни після перемоги»

Нещодавна міністр оборони України Олексій Резніков розповів, що лише за останній місяць ЗСУ взяли на озброєння 7 видів українських безпілотників. А ще 19 заявок чекають на затвердження. «Укроборонпром» навіть уже провів успішні випробування безпілотника з дальністю 1000 км. Також українські підприємства налагодили виробництво 152 мм снарядів та багато чого, що здивує окупантів.

Лідер «Громадської сили» Загід Краснов вважає, що ці радісні новини свідчать про те, що Україна може стати одним зі світових лідерів у виробництві високотехнологічної продукції, відійшовши від країн-сировинних придатків. Мізки та промислова база у нашої країни є, а ось політичної волі було якось замало для такого перетворення. 

«Кілька місяців тому я написав пост, що ми можемо виробляти безпілотники на рівень вище за іранські. А з нашими мізками та промисловістю ми будь-які «Байрактари» за пояс заткнемо.

З такими умами та таким потенціалом Україні соромно та ганебно бути сировинним придатком. Ми можемо і маємо стати лідерами у виробництві високотехнологічної продукції. Не лише військовою, але абсолютно будь-якою. Ми можемо, ми здатні, треба лише захотіти. Це ключ до процвітання країни після перемоги. А вона прийде незабаром», - підбадьорує українців дніпровський політик, бізнесмен та меценат Загід Краснов.

Читайте також: П’яний та з наркотиками: В Дніпрі невідомий ввечері ломився до приватного будинку;

ДБР повідомило про підозру начальнику МРЕВ окупованого Мелітополя;

Поцупив товари в магазині: Поліція Запоріжжя розшукує чоловіка за скоєння крадіжки;

Прикордонники на Одещині затримали ухилянта з Дніпра, який тікав від призову за 6 тис. доларів.

2022-12-09 17:30:00
true
Відео Дня









Архів Новин