Політика
Загід Краснов про візит Байдена до Києва: «Від невіри Заходу, що ми протримаємось більше тижня, до бажання стояти з нами поряд минув рік»

Загід Краснов про візит Байдена до Києва: «Від невіри Заходу, що ми протримаємось більше тижня, до бажання стояти з нами поряд минув рік»

Сьогодні, 20 лютого, Президент США Джозеф Байден приїхав з візитом до столиці України. Ще рік тому, після нападу російської армії на Україну, багато хто, і керівники західних країн в тому числі, не вірили в перемогу нашої країни в цій нерівній за силами війні. Минув лише рік, і ось вже лідер наймогутнішої в світі країни вважає за честь для себе стояти поруч з Президентом України Володимиром Зеленським, та ще й на землі українського народу.

«Байден у Києві.

У розпал війни, за ризику ракетних ударів по столиці лідер найпотужнішої та економічно розвиненої держави у світі чітко дав зрозуміти, що він вірить у нашу Перемогу.

Рік тому наш Президент з надією казав, що не хотів би, щоб історія України перетворилася на легенду про 300 спартанців. Гарну, але трагічну легенду.

Вчора він сказав, що Україна – не 300 спартанців, і за нею весь цивілізований світ. І ми готуємось до Перемоги.

Між надією та впевненістю минув рік. Тяжкий, кровопролитний рік боротьби за нашу свободу та незалежність. Від невіри Заходу, що ми протримаємось більше тижня, до бажання стояти з нами поряд теж минув рік.

Ми точно не 300 спартанців, ми один народ. Сильний народ. Настільки сильний, що президент такої країни, як США, вважає важливим для себе особисто приїхати до Києва.

Пишаюся Україною!», - наголосив лідер «Громадської сили», відомий політик та бізнесмен Загід Краснов.

Читайте також: Не очікував, що відправлять на передову: В Запоріжжі суд посадив кулеметника на 3 роки за дезертирство;

2023-02-20 14:00:00
true
Відео Дня









Архів Новин