Економіка
З 1 січня «Укрпошта» на 75% знижує тарифи на відправку посилок до Польщі

З 1 січня «Укрпошта» на 75% знижує тарифи на відправку посилок до Польщі

З 1 січня тарифи на відправку посилок до Польщі через Укрпошта EMS сервіс будут знижені на 75%. Посилка до 1 кг коштуватиме близько $6 (або 240 грн). Відправити можна буде до майже будь-якого відділення Пошти Польської. Терміни доставки 7-14 днів.

Про це повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смелянський.

«Щойно підписав наказ…

Багато українців зараз розділені з рідними та друзями сотнями кілометрів, тому часто звичайна, на перший погляд, посилка з дому може викликати по-справжньому щирі емоції та спогади. + Нові тарифи будуть доступні і для українських підприємців, що дозволить розширити горизонти для продажу української продукції.

Але наказ – верхівка айсбергу. Цьому передувала кропітка робота, яка почалась з нашої ініціативи та була підтримана Президентом України під час його чисельних перемовин з Президентом Польщі. А зараз - вже реалізована завдяки спільній роботі нашої найкращої міжнародної команди у співпраці з Поштою Польщі. Дякую колегам, що пішли на зустріч і зробили пересилання посилок доступнішим для наших громадян.

Чекаємо Вас у наших відділеннях та онлайн з 2-го січня (1-го трохи відпочинемо) з Вашими посилками!», - написав він.

Читайте також: Знущався над дітьми співмешканок: В Києві судитимуть мешканця Дніпропетровщини за розбещення та створення дитячої порнографії;

2022-12-27 09:30:00
true
Відео Дня









Архів Новин