Технології Події
Vodafone та lifecell попередили про складнощі: подробиці

Vodafone та lifecell попередили про складнощі: подробиці

Вчора, 12 грудня, під ворожу атаку потрапив оператор мобільного зв’язку та інтернету «Київстар». Це вплинуло і на двох інших мобільних операторів України.

Так, у lifecell запевнили, що робота їхньої мережі стабільна, проте в абонентів можуть виникати складнощі із поповненням рахунку, активацією нових абонентів, сайтом чи застосунком. Окрім того, збільшилася й кількість звернень.

«Друзі, у нас суттєво збільшилась кількість звернень у кол-центр, соціальні мережі та через інші канали комунікації. Саме тому декому з вас доводиться чекати на нашу відповідь трохи довше. Водночас робота нашої мережі наразі стабільна», - повідомили у пресслужбі lifecell.

У Vodafone також зазначили, що зі зв’язком та інтернетом все в порядку. Проте канали обслуговування оператора перевантажені.

«Друзі, через велике навантаження на наші канали обслуговування сьогодні у декого з вас можуть бути обмеження у використанні цих каналів. При цьому з мобільними послугами все гаразд, мережа працює як зазвичай, не переживайте», - запевнили у Vodafone.

Читайте також:

Викрав гроші з картки батька: у Кам’янському поліція затримала 30-річного сина потерпілого;

Вантажівка врізалась у легковик: у Дніпрі на проспекті Мазепи сталася ДТП;

Розбив скло та накинувся з кулаками на власника автомобіля: на Дніпропетровщині поліцейські повідомили про підозру 25-річному чоловіку

 

 

2023-12-13 14:30:00
true
Відео Дня









Архів Новин