Технології Життя
В Україні запустили Національний кадровий резерв: що це таке

В Україні запустили Національний кадровий резерв: що це таке

В Україні запущено проект під назвою «Національний кадровий резерв». Він передбачає використання штучного інтелекту для допомоги людям у працевлаштуванні чи відкритті власної справи. Про це повідомили у Державному центрі зайнятості.

«Штучний інтелект точно і швидко визначить пул професій для кожної людини, відповідно до її здібностей, а також рівень володіння м'якими навичками (soft skills), яким найбільше приділяють увагу роботодавці при прийомі на роботу та схильності до ведення власного бізнесу. Всі дані автоматично формуються в інтерактивному резюме, яке можна переслати роботодавцю через Єдиний Портал Вакансій або роздрукувати та взяти із собою на співбесіду», - кажуть у МЦЗ.

Сайт «Національного кадрового резерву» – ukrnkr.in.ua. Аби отримати інтерактивне резюме, потрібно пройти тестування. Система також запропонує пройти навчання за програмою «Я – підприємець» з подальшим формуванням іменного сертифіката.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У Дніпрі врятували підлітка, який проковтнув голку;

 З собою возив бінокль та 7 ножів: В Дніпрі поліцейські затримали підозрілого чоловіка з російськими ТГ-каналами в телефоні;

В Запоріжжі та Запорізькому районі 8 листопада діятимуть графіки погодинних відключень; 

 

2022-11-08 17:00:00
true
Відео Дня









Архів Новин