Події Життя
В Україні створять портал з легальними міжнародними автоперевізниками для пасажирів

В Україні створять портал з легальними міжнародними автоперевізниками для пасажирів

Міністерство відновлення в рамках реформи запускає портал з легальними міжнародними автобусними перевізниками.

Про це повідомляє «Европейська правда».

Усі перевізники, що працюють на міжнародних маршрутах, повинні мати низку документів: ліцензію на міжнародні перевезення, документи водія та транспортного засобу, а також дозвіл на здійснення регулярних чи нерегулярних перевезень.

Зазначається, що наразі на ринку існує частина недоброчесних перевізників, які нехтують частиною документів. Наприклад, здійснюють регулярні рейси під виглядом нерегулярних, завищують ціни на квитки та спотворюють конкуренцію.

Пасажири ж можуть не знати про це, і несвідомо наражати себе на ризик того, що рейс в останній момент можуть скасувати, місць для них – не вистачити, або ж автобус просто не доїде до пункту призначення.

Зазначається, що ідея Мінвідновлення полягає у тому, аби в одному місці зібрати квитки від перевірених легальних перевізників. Такий портал не буде агрегатором квитків, а перенаправлятиме пасажирів далі на сайти перевізників для купівлі квитків.

Також пасажири отримають змогу подати скаргу до Державної служби України з безпеки на транспорті у разі, якщо зіштовхнуться з порушеннями з боку перевізника.

Читайте також:

Поширював інформацію про переміщення Сил оборони України: засуджено викладача запорізького вишу;

Обмежено придатні чоловіки мусять протягом 9 місяців пройти повторний медогляд;

Міг стекти кров’ю: у Новомосковському районі поліцейський вчасно зупинив масивну кровотечу у 22-річного юнака

2024-03-23 14:00:00
true
Відео Дня









Архів Новин