Події Технології Життя
Український перевізник SkyUp Airlines працюватиме на ринку ЄС

Український перевізник SkyUp Airlines працюватиме на ринку ЄС

Український перевізник SkyUp Airlines зареєстрував нову авіакомпанію в ЄС.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Український авіаперевізник SkyUp Airlines зареєстрував нову компанію на Мальті — SkyUp MT. Ця компанія отримала сертифікат експлуатанта та ліцензію на виконання рейсів.

«Це дозволяє авіаперевізнику ефективно виконувати контракти на умовах ветлізу, а також в перспективі відкривати регулярні рейси з Європи», — повідомили в SkyUp.

Компанія наголошує, що отримання сертифіката AOC та ліцензії AOL — важливий етап повноцінного розгортання діяльності SkyUp MT у Європі.

Нова авіакомпанія вже зареєструвала перший літак. Ним став Boeing 737-800 2011 року випуску з комплектацією салону на 189 місць. У компанії кажуть, що раніше цей літак був частиною флоту SkyUp Airlines і має напис The Power of Freedom, який нанесли у рамках партнерства з фандрейзинговою платформою UNITED24.

«Для нас це означає відкриття нових можливостей та масштабування бізнесу», — цитується в релізі Олександр Альба, співвласник SkyUp Airlines.

До кінця 2023 року SkyUp MT планує отримати ще літаки, вони будуть не з флоту українського SkyUp, а надійдуть за новими контрактами.

Довідково: SkyUp Airlines – приватна українська авіакомпанія, яка виконує чартерні рейси та регулярні лоукост-рейси. Розпочала польоти 21 травня 2018 року.

Читайте також:

У Запоріжжі поліція влаштувала переслідування ВАЗ 2101;

На Дніпропетровщині додають 4 нові електрички;

У Кам'янському чоловік відкусив язика через вибух колеса

2023-05-07 15:00:00
true
Відео Дня









Архів Новин