Війна в Україні Події
«Світ повинен діяти»: Зеленський попередив про теракт на ЗАЕС

«Світ повинен діяти»: Зеленський попередив про теракт на ЗАЕС

Сьогодні, 22 червня, Президент України Володимир Зеленський повідомив у відеозверненні про те, що ворог готується до терористичної атаки на ЗАЕС.

«Розвідка отримала інформацію про те, що Росія розглядає сценарій терористичного акту на Запорізькій атомній станції – терористичного акту з викидом радіації. Вони все підготували для цього», – зазначив Зеленський.

Президент наголосив, що радіація не має кордонів, і у випадку теракту на ЗАЕС, все залежатиме лише від напрямку вітру. 

Україна попередила партнерів про можливу атаку на ЗАЕС і бездіяльність країн, яка була продемонстрована після підриву Каховської ГЕС, не повинна повторитися. 

«Ми передаємо всю наявну інформацію нашим партнерам – кожному у світі. Усі докази. Європа, Америка, Китай, Бразилія, Індія, арабський світ, Африка – усі країни, абсолютно всі мають це знати. Міжнародні організації. Усі. Жодних терактів на атомних станцій ніколи, ніде не повинно бути. Цього разу не має бути як із Каховкою. Світ попереджено, отже, світ може і повинен діяти», — сказав Зеленський.

Читайте також:

Примусово видавали паспорти рф громадянам України в окупованому Токмаку: судитимуть 9 співробітників окупаційної міграційної служби;

У центрі Дніпра частково звузять дорогу: подробиці;

Компенсація за працевлаштування ВПО: як отримати гроші

2023-06-22 15:32:00
true
Відео Дня









Архів Новин