Війна в Україні Події Життя
Рятувальники України отримали нову автівку та гідрокостюми

Рятувальники України отримали нову автівку та гідрокостюми

З початку повномасштабного російського вторгнення на територію України Співробітники служби порятунку отримують набагато більше викликів, ніж у мирний час. Тому, поповнення технічного забезпечення має вагоме значення.

Рятувальники Дніпропетровщини отримали отримали пожежну автоцистерну на базі «Mercedes-Benz» від німецьких пожежних та організації «Meckenheim hilft».  Автомобіль стане на чергування до підрозділу на території Синельниківського району. З його допомогою можна швидко та оперативно реагувати на біду, проводити невідкладні роботи в осередках пожеж, їх гасіння, машина стане в нагоді в наданні допомоги населенню.

Крім того, гуманітарний вантаж був доставлений до рятувальників Запорізької області. Зокрема, мова про 50 одиниць засобів захисту органів дихання, 661 літр охолоджувальної і 32 літри  гальмівної рідини, 2936 літрів моторної і трансмісійної оливи, 86 кг пластичного мастила. Також запорізьким водолазам передали 5 гідрокостюмів «Waterproof d7x» та шоломи, піддіви під сухий костюм, термобілизну та рукавички. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

На Донецькому шосе у Дніпрі зіткнулися 8 авто;

ВР скасувала призов на строкову службу під час військового стану;

Наловив на 200 тис. грн.: В Петриківському районі Дніпропетровщини патрульні затримали браконьєра з гумовим човном;

2022-10-19 14:00:00
true
Відео Дня









Архів Новин