Спорт
Прощальна гра: екс-футболіст «Дніпра» Євген Селезньов оголосив про завершення кар’єри

Прощальна гра: екс-футболіст «Дніпра» Євген Селезньов оголосив про завершення кар’єри

Український футболіст Євген Селезньов підтвердив чутки про завершення ігрової кар’єри. 37-річний нападник також оголосив про проведення прощальної благодійної гри в Ужгороді, яка отримає назву – «Моя Україна – від Донецька до Ужгорода».

Про це спортсмен повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Останнім клубом в кар’єрі нападника, який встиг пограти і за «Дніпро», був «Минай» з Ужгородського району Закарпатської області. 

Селезньов оголосив, що прощальний матч присвятить українським військовим.

«Хочу попрощатись з ігровою кар’єрою у колі друзів. Хочу, щоб від гри отримали задоволення глядачі, а головне, щоб від цієї зустрічі користь отримали наші військові. Українські воїни – наші головні зірки! Зірки не тільки України, а всього цивілізованого світу, який об’єднався, щоб протистояти кривавому загарбнику.

Цей матч дійсно прощальний для мене. Але я присвячую його нашим захисницям та захисникам. Якби не вони, не було б футболу, не було б України. 

Залишилось менш як місяць. У нас попереду багато роботи. Ми прагнемо провести матч на високому рівні, щоб зібрати серйозну суму для наших військових. Ми залежимо від них, а вони потребують нашої підтримки. Разом – переможемо. Слава Україні, друзі», - написав Селезньов.

Читайте також:

Ледь не загинула: У Кривому Розі вогнеборці врятували на пожежі жінку;

Правоохоронці Дніпропетровщини затримали злочинну групу наркозбувачів;

У Кам’янському батько вдарив доньку і кинувся з ножем на її захисника

2023-05-11 20:30:00
true
Відео Дня









Архів Новин