Життя
Останній дзвоник, випускні та вручення атестатів в школах України: стала відома дата

Останній дзвоник, випускні та вручення атестатів в школах України: стала відома дата

Міністерство освіти та науки України рекомендує провести останній дзвоник у школах 16 червня. Однак, кожен навчальний заклад може обрати свою дату. Залежно від ситуації в регіоні, формат свята можуть встановлювати як у школах, так і у військових адміністраціях. 

У разі оголошення повітряної тривоги, всім учасникам заходу необхідно негайно спуститися в укриття. Це стосується також проведення випускних.

«На розсуд військових адміністрацій кожного регіону залежно від військово-політичної ситуації та ситуації з безпеки всередині країни науково-педагогічна рада, засновники та військові адміністрації ухвалюють остаточне рішення про закінчення цього 2022-2023 навчального року», - пояснив заступник міністра освіти України Андрій Вітренко.  

Вручення атестатів випускникам рекомендується провести 21-23 червня. Крім того, свято останнього дзвоника можуть влаштувати онлайн. Це стосується тих шкіл, де відсутні укриття або вони розташовані у потенційно небезпечному регіоні. На територіях, де навчання дітей проходило в онлайн-режимі випускних не буде.

Читайте також:

Мешканця Дніпропетровщини посадили у в'язницю на 5 років через ковдри;

У Запоріжжі вибухнула граната біля магазину;

У Кривому Розі чоловік викрав у жінки кілька тисяч доларів

2023-05-18 14:30:00
true
Відео Дня









Архів Новин