Кримінал
Обережно: В Україну завезли з Литви небезпечні морепродукти

Обережно: В Україну завезли з Литви небезпечні морепродукти

Від Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення, отримане системою швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF), що у замороженому міксі морепродуктів (виробник «Zejiang Zhoufu food» Co. LTD, China) виявлено перевищення допустимого рівня кадмію.

Про це повідомляє Держпродспоживслужба України в Дніпропетровській області.

Морепродукти експортувалися з Литви (відправник: UAB «Plunges kooperatine prekyba», Lithuania) до України (одержувач: ТзОВ «ВІЧУНАЙ-УКРАЇНА», Київ).

Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області попереджає щодо можливості обігу та реалізації вищезазначеної продукції на території області. При виявленні цього продукту в обігу терміново повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області за тел. (099) 723-16-99.

«Також доводимо до відома операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з обігу, а також, у строк не більше двох робочих днів, письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області», - пише Держпродспоживслужба України в Дніпропетровській області.

Читайте також: Зупинили пострілами в гору: Ухилянт з Дніпропетровщини намагався втекти через Молдову до Європи;

2023-03-15 12:30:00
true
Відео Дня









Архів Новин