Війна в Україні
Комендантська година в новорічну ніч в Україні: Хто вийде на вулицю, може опинитися в поліції

Комендантська година в новорічну ніч в Україні: Хто вийде на вулицю, може опинитися в поліції

В новорічну ніч в країні не скасовуватимуть комендантьку годину. Тих, хто вийде на вулицю, можуть притянути до відповідальності. Під забороною залишаються також використання й продаж піротехніки.

Про це 25 грудня розповіла прессекретарка керівника Національної поліції Мар'яна Рева в ефірі національного телемарафону.

«Поліцейскі перевірятимуть осіб, перевірятимуть їхні документи, доставлятимуть в підрозділи поліції для встановлення особи або для перевірки цієї особи», - сказала вона.

Також правоохоронці реагуватимуть на випадки застосування й реалізації піротехнічних засобів, використання яких заборонено практично по всій території України.

«Хотілося б звернутися до тих людей, які вже мають намір це зробити. Не робіть цього, будь ласка. Насамперед подумайте про людей, які психологічно важко переживають умови війни, які можуть сприйняти звуки салютів за звуки вибухів», – закликала Мар'яна Рева.

Як повідомляв OBOZREVATEL, погуляти в новорічну ніч в Україні, швидше за все, можна буде лише на Закарпатті. Тож, на вулицю не можна буде виходити:

  • на Київщині, Харківщині, Івано-Франківщині, Запоріжжі, Одещині, Полтавщині, Тернопільщині, Черкащині, у Києві та Кривому Розі – з 23:00 до 5:00;
  • на Львівщині, Дніпропетровщині, Рівненщині, Вінничині, Волині, Житомирщині, Миколаївщині, Хмельниччині, у Чернівецькій області – з 00:00 до 5:00;
  • на Чернігівщині та Сумщині – з 23:00 до 4:00;
  • на Луганщині та Донеччині – з 21:00 до 5:00;
  • на Херсонщині – з 19:00 до 6:30;
  • на Закарпатті комендантської години немає.

Читайте також: Нещодавна зіграв весілля: На фронті загинув брат танцюриста з кліпу Лободи – Ілля Грабар з Нікополя;

Свої речі упакував в поліетилен: На Закарпатті ухилянт з Дніпропетровщини планував вночі переплисти річку Тиса;

Смертельна ДТП у Кривому Розі: поліція шукає свідків;

2022-12-26 09:30:00
true
Відео Дня









Архів Новин