Події Кримінал
Керівництво митниці разом із чиновниками вкрали понад 5 мільярдів гривень: коментар дніпровського політика та мецената Загіда Краснова

Керівництво митниці разом із чиновниками вкрали понад 5 мільярдів гривень: коментар дніпровського політика та мецената Загіда Краснова

Керівництво митниці разом із чиновниками вкрали на експорті зерна понад 5 мільярдів гривень. СБУ та БЕБ відкрили кримінальну справу, де фігурують 10 великих імен.

Дану ситуацію прокоментував дніпровський політик, бізнесмен та меценат Загід Краснов на своїй сторінці у Facebook.

«Це не просто корупція у країні, що воює. Це крайня стадія мародерства.

На митниці завжди крали. Але якою маніакальною має бути спрага наживи, щоб красти там, де начебто все під ковпаком», – виказав своє обурення Краснов.

За словами Краснова, «Зерновою ініціативою» займаються ООН та президент Туреччини Реджеп Ердоган, також весь процес контролюється на найвищому рівні в Україні.

На вкрадені гроші можна було купити в 1,5 рази більше Starlink, ніж дав Ілон Маск, 100 разів вистрелити з HIMARS або закупити тисячі генераторів для наших лікарень.

 «Корупція вбиває фізично, коли через злодійство чиновників на фронт не надходить необхідне, що може зберегти життя. 

Корупція вбиває в людині все духовне заради матеріального, вбиває майбутнє наших дітей та країни. І переможемо ми її лише тоді, коли усвідомлюємо, що корупція – ворог. І головна зброя проти неї - закони», – зазначив політик.

Читайте також:

Безробітним приготуватися: Центри зайнятості передаватимуть інформацію військкоматам;

Сидітиме 15 років: Апеляційний суд залишив вирок мешканцю Дніпра, який зґвалтував 11-річну дівчинку;

Чергова важка ніч: ситуація в Дніпропетровській області станом на ранок 6 січня

2023-01-06 19:30:00
true
Відео Дня









Архів Новин