Війна в Україні Події
Кабмін заборонив громадянам, які підлягають мобілізації, працювати охоронцями

Кабмін заборонив громадянам, які підлягають мобілізації, працювати охоронцями

З 21 червня в Україні запровадили нове обмеження. Згідно зі змінами в постанові Кабміну №341 від 18 квітня 2023 року громадянам призовного віку забороняється займатися охоронною діяльністю.

Однією з ключових змін стали вимоги до персоналу охоронців, що стосуються документів, які необхідно надавати при отриманні ліцензії на провадження охоронної діяльності.

Відтепер в заяві мають додаватися::

  • документ, що підтверджує проходження кандидатом служби у військовому резерві та перебування у військовому оперативному резерві ТЦК та СП, зазначених у військовому квитку, контракті або довідці. Копія відповідного документа також повинна бути додана, за винятком осіб, які не підлягають призову під час мобілізації.

  • копія військового квитка, контракту або довідки, що дає право на відстрочку від призову на строкову військову службу. Також може надаватися довідка про непридатність особи за станом здоров'я для виконання військової служби.

Виключення стосуються лише тих, хто знаходиться у військовому резерві та має відстрочку від призову, або не підлягають призову.

Читайте також:

Примусово видавали паспорти рф громадянам України в окупованому Токмаку: судитимуть 9 співробітників окупаційної міграційної служби;

У центрі Дніпра частково звузять дорогу: подробиці;

Компенсація за працевлаштування ВПО: як отримати гроші

2023-06-22 17:00:00
true
Відео Дня









Архів Новин