Події
«Думати головою, а не вивертати людям руки»: Загід Краснов різко засудив підвищення тарифів на електроенергію для населення

«Думати головою, а не вивертати людям руки»: Загід Краснов різко засудив підвищення тарифів на електроенергію для населення

Політичний діяч та меценат Загід Краснов прокоментував дії влади щодо підвищення тарифів на комунальні послуги для населення на своїй сторінці у Facebook:

«У Кабміні вдвічі підвищили вартість електроенергії для населення.

Так, наша енергетика постраждала від ракетних атак і для її відновлення та стабільної роботи потрібні гроші.

Але не можна будь-яку проблему звалювати на плечі народу. Українці не худоба, щоб тягнути це ярмо. Люди зубожіли, віддають останнє на допомогу армії, сидять без роботи або працюють за копійки. І якщо у людей немає грошей навіть на продукти та ліки, можна підняти тарифи хоч у 3 рази, хоч у 5 разів, користі від цього нуль.

Тільки за офіційними даними за рік борги за комуналку зросли з 80 млрд до 140 млрд грн. Ну, буде 200 млрд. Це вирішення проблеми?

Чи ставка на те, що знову дозволили блокувати рахунки українців, і обдиратимуть народ як липку?

Якщо уряд однією рукою підвищує тарифи чи ціни, іншою рукою має створювати умови, щоб підтримати людей – створювати робочі місця, щоб люди мали змогу заробити та все це сплатити. Або шукати інші методи вирішення проблем.

Під час війни простих рішень немає. І щоб знайти найбільш ефективні, економічному блоку уряду настав час почати думати головою. А не вивертати руки людям», – написав Загід Краснов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
 
 
2023-06-02 13:00:00
true
Відео Дня









Архів Новин