Події
Активна молодь Дніпропетровщини може отримати Премію Кабінету Міністрів України

Активна молодь Дніпропетровщини може отримати Премію Кабінету Міністрів України

Молодь Дніпропетровщини може отримати Премію Кабінету Міністрів України. Її присуджують за особливі досягнення у розбудові держави протягом минулого року. Як долучитися, розповіли в обласній військовій адміністрації.

«Держава заохочує молодих й активних мешканців регіону. Які мають чітку громадянську позицію і надихають своїм прикладом людей навколо. Втілюють проєкти, що сприяють розвитку молодіжних ініціатив і розбудові України», – зазначив заступник директора департаменту молоді та спорту Дніпропетровської ОВА Владислав Яцук.

Премію можуть отримати мешканці до 35 років. За особливі досягнення у правозахисній та політичній діяльності, національно-патріотичному вихованні, розвитку волонтерського руху, збереженні національної пам'яті, популяризації спорту й здорового способу життя, захисті цивільних в умовах війни.

Розмір заохочення – 50 тис грн.

Кандидата можуть висувати органи місцевого самоврядування, благодійні та громадські організації, місцеві ЗМІ.

Для цього слід підготувати супровідний лист. А ще – зібрати пакет документів. Їх потрібно надіслати на поштову адресу: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна 42, каб. 313а. А також на e-mail: [email protected]. Вказати тему листа: «Премія КМУ». Дедлайн – 30 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Наводив ворожі ракети по інфраструктурі Запоріжжя: викрито ще одного представника агентурної мережі країни-агресора;

Виловили понад 100 рибин: у Кривому Розі поліцейські затримали браконьєрів на річці Саксагань;

Запорізькі рятувальники зняли з 3-метрового дерева неповнолітнього хлопця.

2023-05-30 20:00:00
true
Відео Дня









Архів Новин